Heeft Verheyen zijn vaste spits beet? "Een gebrek aan kwaliteit is het nooit geweest"

06 november 2018 05:26

KV Oostende scoort niet makkelijk. Gert Verheyen heeft al meerdere malen naar zijn spitsen gekeken, maar lijkt nu toch een keuze gemaakt te hebben. Richairo Zivkovic lijkt het pleit gewonnen te hebben en maakt ook progressie.

Vrijdag nog met een belangrijke openingstreffer tegen Charleroi. Het gaf Oostende mee ademruimte na de winnende treffer in de slotfase van Canesin. "Ik kon toch heel wat ballen vasthouden voorin", was Zivkovic tevreden met zijn prestatie.

"Ik kon ook nog een tweede maken, maar dat lukte net niet. Ik heb het gevoel dat ik op de goeie weg zit. Een gebrek aan kwaliteit is het nooit geweest. Nu moet mijn rendement meer omhoog."

Vechten voor elkaar

Charleroi was zelfs dicht bij de winnende treffer, maar het dubbeltje viel deze keer aan de kant van Oostende. "Drie keer verliezen in één week, dat had ons zelfvertrouwen wellicht enorm aangetast. Nu gaan we met een goed gevoel naar Antwerp. We moeten volop strijd leveren en zien dan wel wat het wordt. Het verschil met de voorbije weken was dat iedereen voor elkaar vocht."

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ KV Oostende
 
 
Reacties.