Operatie sfeer in de Ghelamco: Gents bestuur luistert naar grieven supporters

07 november 2018 13:32

De Gentse Ghelamco Arena is nog jong, maar maakte toch al het hoogtepunt van AA Gent mee, de titelviering. Toch is de sfeer tijdens wedstrijden nog niet top, een probleem dat aangepakt wordt.

Vanuit de supporters kwam al vaker de vraag om samen te zitten en het Gents bestuur nam initiatief. "Gisterenavond nodigden voorzitter Ivan De Witte en het bestuur van KAA Gent de sfeergroepen van KAA Gent, de supportersfederatie en de SLO’s uit voor een open gesprek over de relatie tussen de club en zijn supporters", meldt de club.

Er werd vergaderd en alle voorstellen om de sfeer te verbeteren en de tradities in ere te houden, kwamen ten sprake. Voorzitter Ivan De Witte geeft aan dat hij niets liever heeft dan een uitstekende sfeer in het stadion. “De club engageert zich om deze dialoog structureel en gemeend te voeren, nu en in de toekomst. Jullie laten de ploeg scoren als de sfeer goed zit", aldus de voorzitter.

Werkgroep

"Op voorstel van de voorzitter wordt er een werkgroep opgericht van de sfeergroepen, die onder coördinatie van Xavier Kirchhoff op zeer korte termijn een aantal voorstellen zal uitwerken. Het bestuur van KAA Gent engageert zich er toe om alle werkbare voorstellen te ondersteunen." In december komt dan een volgende samenkomst.

Jupiler Pro League \\ KAA Gent
 
 
 
Reacties.