Eén van de grootste talenten van het Belgisch voetbal is zijn geduld aan het verliezen bij Standard

07 november 2018 09:34

Bij Standard blijven ze geloven in de kwaliteit die er in de kern zit. Tijdens de wintermercato moet er dus niet veel verwacht worden. Of vertrekt er nog eentje? Want Zinho Vanheusden lijkt het beu te zijn op de Luikse bank te moeten zitten.

Vanheusden werd door Inter aan Standard uitgeleend om ervaring op te doen, maar komt voorlopig niet van de bank. "De concurrentie is groot. En zij die niet spelen, houden de titularissen scherp. Kijk naar onze defensie. Daar staan met Milos Kosanovic en Zinho Vanheusden twee sterke vervangers klaar als er centraal achterin iets gebeurt met het vaste duo Luyindama-Laifis," zegt Bruno Venanzi in Het Nieuwsblad.

Maar dat is niet naar de zin van de jonge verdediger. "Of Vanheusden zijn geduld aan het verliezen is? Dat zou je hem zelf moeten vragen. Hij heeft nog een contract tot het eind van het seizoen. Zinho is een modelprof en wil alle matchen spelen. Dat is normaal. We zullen zien wat de wintermercato brengt, maar ik verwacht geen grote verschuivingen."

Europa League \\ Standard \\ Krasnodar
 
 
 
Reacties.