Cercle wil doorstomen tegen Waasland-Beveren, met opvallende belangrijke pion: "Fans hebben er ons doorheen gesleept"


Foto: © photonews 08 november 2018 09:29

Cercle Brugge staat twaalfde na veertien speeldagen in de Jupiler Pro League. De kloof met Waasland-Beveren is echter vijf punten. Opnieuw een belangrijk duel dus voor De Vereniging.

Als het wil winnen, dan rekent het maar beter op Benjamin Lambot. Met hem als basisspeler haalde Cercle Brugge dit seizoen al 15 op 30, zonder hem 1 op 12 én werd het uitgeschakeld in de Beker van België.

"Ik probeer mijn ervaring bij te brengen en karakter in de ploeg te steken. Ook als dat als rechtsachter is, al is het hopelijk maar voor één wedstrijd - al kende ik die plek natuurlijk al van bij Lierse in play-off 2."

Fans

Tegen Moeskroen kwam het voetbal terug: "Dat was mooi om zien, maar we hadden onze kansen wel nog beter moeten afmaken. Ikzelf miste ook een grote kans. Nu is het zaak om de lijn door te trekken tegen Waasland-Beveren, daarna recupereren we wel wat spelers in de interlandweek."

De fans toonden zich kritisch, maar gingen daarna toch volmondig achter de ploeg staan: "We snappen dat ze soms ongelukkig zijn, in de laatste tien minuten tegen Moeskroen hebben ze ons erdoorheen gesleept. Hopelijk kunnen ze dat ook tegen Waasland-Beveren doen."

Jupiler Pro League \\ Cercle Brugge \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.