In de zomer klopte Borussia Dortmund op de deur voor Vanaken, vader Vital reageert op de groeiende interesse in de Brugse sterkhouder


Foto: © photonews 08 november 2018 07:57

Het gaat hard voor Hans Vanaken. De Profvoetballer van het Jaar vorig seizoen bevestigt nu ook in de Champions League en is dé topfavoriet voor de Gouden Schoen.

De 26-jarige Vanaken had vorig seizoen een belangrijk aandeel in de Brugse landstitel. Intussen werd de Limburgse spelmaker Rode Duivel, en scoorde hij dinsdag twee keer in de Champions League. Zijn teller staat alweer op 8 goals en 10 assists verdeeld over 20 wedstrijden.

Ook de buitenlandse clubs hebben de Brugse middenvelder in het vizier. Enkele weken geleden raakte bekend dat Borussia Dortmund afgelopen zomer interesse toonde. Vanaken blijft nuchter ondanks de geruchten.

"Hans is daar ook niet mee bezig", benadrukt vader Vital Vanaken in Het Laatste Nieuws. "Gewoon hard werken, genieten van de mooie dingen, en dan weer doordoen. Want morgen kan het allemaal gedaan zijn. Drie slechte matchen op rij, een blessure en de wereld kan er helemaal anders uitzien."

Champions League \\ Club Brugge \\ Monaco
 
 
 
Reacties.