Ruud Vormer kijkt terug op de 'zoete wraak' na twee keer bankzitten: "Zoiets moet je met de fans vieren, samen genieten"


Foto: © photonews 08 november 2018 07:26

Van twee keer op de bank naar scoren in De Champions League. Een ommekeer die kan tellen voor Ruud Vormer. De ontlading na zijn treffer tegen AS Monaco was immens.

De Oranje-international stormde als een bezetene richting de blauw-zwarte aanhang. "Dachten jullie even dat ik in het supportersvak ging springen?", lacht Vormer in Het Laatste Nieuws. "Nee, joh. Daarvoor krijg je geel. Ik wilde gewoon met de fans vieren, omdat ze met zovelen waren."

Ook de vrouw en schoonvader van Vormer waren naar het prinsdom afgereisd om de historische avond van dichtbij mee te maken. "Ze hadden een fantastische tijd - ik heb alleen maar goeie verhalen gehoord."

Totti achterna

Vormer liet het beeld, spelers en fans verenigd, vastleggen op beeld. "Zoiets bedenk je niet op voorhand", aldus de aanvoerder. "In 'a split second' stelde ik aan een van de fotografen voor om zo'n foto te maken. 'Doe maar', zei hij. Bij historische momenten hoort nu eenmaal een foto. Francesco Totti deed het eens met een selfie (in de derby tegen Lazio, red.), maar niemand van ons had zijn gsm bij zich."

"Zeg nu zelf: 0-4 winnen in de Champions League, hoe vaak komt dat voor bij een Belgisch team? Zoiets moet je met de fans vieren. Samen genieten. Ook al was het geen wereldwedstrijd."

Jupiler Pro League \\ Champions League \\ Club Brugge \\ Monaco
 
 
 
Reacties.