Geen handboeiengebaar, maar Sven Kums spreekt klare taal over zijn manager Mogi Bayat


Foto: © photonews 08 november 2018 06:39

Verschillende spelers in 1A en 1B maakten afgelopen weekend het handboeiengebaar om hun steun uit te drukken voor Mogi Bayat. Ook Sven Kums is een speler van de beruchte makelaar die al vier weken achter de tralies zit.

Adrien Trebel kruiste na zijn doelpunt tegen Waasland-Beveren de armen. Zou ook Kums bij een doelpunt het handboeiengebaar doen voor zijn manager?

"Ik weet niet of ik dat gebaar zelf zou maken, maar ik veroordeel niemand die het wel deed", zegt de Dilbekenaar in Het Nieuwsblad. "Ook ik laat Mogi niet zomaar vallen."

"Natuurlijk moeten we het gerecht zijn werk laten doen, maar voor veel spelers in onze kleedkamer – ook voor mij – regelde Mogi veel goeie zaken. De spelers kennen hem als een warme man en iedereen schrok toen het schandaal losbarstte."

Whatsappgroep

Het handboeiengebaar ontstond in een whatsappgroep met verschillende spelers van Bayat. Daar zit Kums niet in. "Ik denk dat dat een groep is van de Franstalige spelers van Mogi. Hopelijk komt er snel duidelijkheid in heel die zaak", besluit de ex-Gouden Schoen.

Europa League \\ Anderlecht
 
 
 
Reacties.