Hoe gehavend is het Gentse middenveld voor topper tegen Anderlecht? Thorup geeft update

09 november 2018 14:31

Super Sunday zal in het teken staan van de topper Anderlecht-Gent. De thuisploeg kreeg net een zware klap te verwerken met een vroege Europese uitschakeling, maar ook de Buffalo's zitten met zorgen.

De definitieve selectie is nog niet bekend, maar Jess Thorup liet op zijn persconferentie al weten dat drie middenvelders zullen ontbreken: Eric Smith, Vadis Odjidja en Renato Neto.

Drie afwezigen

De trainer gaf daarover meer uitleg. "Ik heb gepraat met Eric na de laatste match waarin hij 90 minuten speelde. Dat was zijn beste match en hij was heel goed qua lopen en pressing, maar nog steeds mist hij wat touch en mobiliteit. Al ziet hij ook wel dat hij op de juiste weg is. Hij zal deze week niet bij het team zijn. Daarna hebben we wel twee weken met kans op veel individuele sessies, dus ideaal om terug op te bouwen."

Dat is niet alles. "Odjidja doet het heel goed. Op dit moment werkt hij op het veld met de bal, maar nog apart. Hij is dicht bij het team, maar zal zondag nog niet spelen", legde de trainer uit. "Neto heeft een kleine liesblessure, ook hij zal er niet bij zijn. In twee dagen moet hij terug zijn."

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ Europa League \\ Anderlecht \\ KAA Gent
 
 
Reacties.