Karel Geraerts kijkt vooruit naar de clash tussen zijn twee ex-clubs: "In Charleroi wint Club Brugge niet met 0-4"

09 november 2018 08:47

Aanstaande zaterdag krijgt Sporting Charleroi Club Brugge over de vloer. Een ontmoeting tussen twee ex-clubs van Karel Geraerts.

Geraerts begon zijn profcarrière bij Club Brugge en beëindigde ze bij Charleroi. Blauw-zwart reist na de 0-4-overwinning in de Champions League vol vertrouwen af naar Mambourg.

"Ik ben enorm verrast en tegelijk ook heel blij voor Club en het Belgische voetbal", zegt de voormalige middenvelder. "Ik denk niet dat iemand die score verwachtte. Ook al is Monaco doodziek. Hen de zwaarste thuisnederlaag ooit toedienen is straf."

(Lees verder onder de foto)

Toch wordt de verplaatsing naar het Stade du Pays andere koek. "Spelen in Charleroi is nooit gemakkelijk. Club zal er niet met 0-4 gaan winnen", denkt Geraerts. "Ook al zijn de Zebra's nog steeds zoekende en hebben ze hun beste niveau nog niet bereikt."

"Mazzu levert buitengewoon werk. De kern verandert voortdurend en toch slaagt hij erin een competitief team op poten te zetten. Charleroi zoekt wel nog naar een zekere constante. Die klik kan er zaterdag tegen Club wel komen", vermoedt Geraerts.

Alexandre Fiammetti

Jupiler Pro League \\ Champions League \\ Charleroi \\ Club Brugge
 
 
Reacties.