Mirallas mag invallen, maar verkwanselt nog twee punten

09 november 2018 23:22

Het werd geen leuke avond voor Fiorentina op bezoek bij voetbaldwerg Frosinone. Dat kon aan het slot immers nog een gelijkspel uit de brand slepen.

Fiorentina, toch stevig in de middenmoot in de Serie A, was de favoriet voor de clash in het Stadio Benito Stirpe en Marco Benassi bracht de bezoekers ook op voorsprong in het begin van de tweede helft. De doelpuntenmaker werd in het slot nog vervangen door Kevin Mirallas, maar de Belg zag het nog helemaal fout aflopen voor zijn team.

Het jonge talent Andrea Pinamonti, gehuurd van Inter, kon als invaller de heldenrol opnemen door in de 88ste minuut de 1-1 tegen de touwen te werken. geen goed nieuws dus in de strijd om Europees voetbal voor Mirallas en co.