Komt Antwerp (even) op gelijke hoogt met Club Brugge of pakt KVO de volle buit?

09 november 2018 10:51

Één ding is duidelijk. De oudste club van het land is thuis niet onklopbaar. Racing Genk winst afgelopen weekend als eerste met de drie punten te gaan lopen op de Bosuil.

Antwerp en Oostende kunnen vrijdagavond allebei een uitstekende zaak doen in het klassement. Bij een overwinning van de thuisploeg komt het (even) op gelijke hoogte met Club Brugge op de tweede plaats. Waar gaat dit eindigen voor de Great Old dit seizoen als het opnieuw wint?

De Kustboys staan vlak onder de plaatsen voor play-off 1. Bij winst op de Bosuil kan het even proeven van de zesde plaats. Al zal dit niet gemakkelijk worden. Tegen de ploegen uit de top zes werd meestal met zware cijfers verloren dit seizoen.

Selectienieuws

Goed nieuws voor Bölöni, want hij kan op een nagenoeg fitte kern rekenen. Enkel Yatabaré is nog lange tijd out en Opare, die uitviel tegen Standard, is nog niet fit.

Gert Verheyen moet het stellen zonder de geschorste Milovic. Ook Bjelica, Tomasevic en Marquet liggen nog in de lappenmand. Door die blessures komt Nicolas Lombaerts waarschijnlijk in de basiself te staan.

Kan jij Antwerp - Oostende voorspellen? Maak nu een account aan bij BetFIRST en verdubbel je eerste storting tot 200 euro!

Dirk Pieters

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ KV Oostende
 
 
Reacties.