Benito Raman de auteur van onwaarschijnlijk huzarenstukje

10 november 2018 19:11

De Belgen hebben opnieuw hun stempel gedrukt op de wedstrijden uit de Bundesliga. Thorgan Hazard hielp Mönchengladbach aan een nieuwe zege, maar was niet de enige landgenoot die zich in de kijker speelde. Bij Düsseldorf had Benito Raman in de slotfase nog iets bijzonders in petto.

Fortuna Düsseldorf was al op weg naar de overwinning, want het leidde tegen Hertha BSC met 2-0 toen Raman het veld op kwam. Er restten hem slechts zeven minuten om iets te tonen en of hij dat deed! De ex-speler van onder meer AA Gent en Standard was nog maar net ingevallen toen hij van dichtbij de 3-0 aantekende.

De eerredder van Hertha kon de pret niet drukken. In de blessuretijd deed Raman er immers nog eentje bij. Opnieuw kon de Belgische aanvaller van binnen het strafschopgebied afdrukken en scoren. Twee doelpunten in zo'n korte invalbeurt: het mag gezien worden! Zijn team kan de punten alvast goed gebruiken, want Düsseldorf staat nog steeds gedeeld laatste.