Bölöni gepikeerd na vragen over de VAR: "Laat me met rust"

10 november 2018 09:10

Antwerp won vrijdagavond met 2-0 van Oostende, maar mocht na de wedstrijd niet klagen over de scheidsrechterlijke beslissingen. Coach Gert Verheyen was woedend na de partij, Bölöni pakte het dan weer op zijn manier aan.

Op de persconferentie na de wedstrijd bleef de oefenmeester van Antwerp nog rustig. "We lieten het opnieuw na om de wedstrijd sneller op slot te doen, maar ik onthou vooral twee dingen na deze wedstrijd. De drie punten deze wedstrijd en de 31 punten in totaal", aldus de coach van Antwerp.

Laat me met rust

Voor de camara van Sports Late Night stond Bölöni er dan weer in zijn gekende stijl. "U vraagt me hoe ik me zou voelen in de plaats van Gert Verheyen, maar ik wil me ook wel eens in de plaats stellen van de trainer van Racing Genk vorige week."

"Er is de VAR en we moeten luisteren en gehoorzamen, want daar zitten experts die het beter weten. Tot nu toe moesten we zwijgen over de refs, maar nu vraagt u me te reageren. Laat me met rust! U moet nu niet afkomen met die vragen die u vorige week ook niet stelde!"    

Dirk Pieters

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ KV Oostende
 
 
Reacties.