Unieke kans voor FM-fans: Vertegenwoordig België op internationaal tornooi in Londen!

10 november 2018 16:51

Heel wat voetbalfans zijn alweer in de weer met de gloednieuwe versie van Football Manager, Football Manager 2019. Ben je zelf ook gebeten door het spel én wil je België vertegenwoordigen op een internationaal tornooi? Let dan goed op.

De makers van Football Manager 2019 zijn op zoek naar de beste FM-speler van Europa. Zestien landen mogen een deelnemer afvaardigen aan het tornooi en België is daarbij. Het tornooi gaat door op het hoofdkwartier van Football Manager (met uitzicht op het stadion van West Ham United) op 1 en 2 december, vervoer, eten en accommodatie worden betaald door uitgever SEGA.

Het tornooi zal gespeeld worden op basis van het Fantasy Draft-speltype daarna een groepsfase en rechtstreekse uitschakeling. De finale wordt live gestreamd op Facebook. Voetbalkrant.com mag de Belgische deelnemer selecteren op basis van twee duidelijke vragen die je onderaan het artikel kan invullen.

Wat is je grootste verwezenlijking in Football Manager?

Simpele vraag, heb je ooit met Racing Mechelen de Champions League gewonnen? Dan kom je wellicht in aanmerking om het tegen de andere landen op te nemen. Voorzie ons van een mooie omschrijving van je prestatie. Als extraatje kan je ook screenshots opsturen naar fm@sport-planet.eu.

Waarom moet jij België vertegenwoordigen?

Wees creatief en laat ons weten waarom we echt niet om jou heen kunnen in onze selectie.

Praktische Informatie

Voorwaarden: Minstens 18 jaar oud zijn, een passie voor Football Manager hebben en beschikbaar zijn om op 1 en 2 december in Londen te zijn voor de competitie.

Deelnemers: Engeland, Schotland, Wales, Noord-Ierland, Portugal, Frankrijk, Spanje, Nederland, Italië, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Duitsland, België, Griekenland en Polen.

De Belgische deelnemer wordt op 18 november bekendgemaakt!

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ België
 
 
Reacties.