Martinez sust de gemoederen: "Dit is geen oorlog tussen mij en Mourinho"

14 november 2018 17:22

Roberto Martinez heeft al één knoop doorgehakt: Michy Batshuayi - niet helemaal in vorm bij Valencia - start tegen IJsland. Op het middenveld moet hij nog kiezen, want hij heeft niet de beschikking over Marouane Fellaini.

Toch wel raar, aangezien Fellaini afgelopen weekend negentig minuten speelde voor Manchester United, terwijl Martinez vrijdag nog een afzegging kreeg. "Gezien de omstandigheden moest hij gisteren spelen. Nee, dit is geen oorlog tussen mij en Mourinho."

"Wij hebben vrijdag een beslissing genomen op basis van de informatie die we hadden. Het is goed om te weten dat hij al een hele match kan spelen, want dat betekent dat hij zo goed als volledig fit is. Er is niks raars aan die situatie. Een speler kan zich twee dagen later wel beter voelen."

Batshuayi dan, die morgen vertrouwen kan tanken tegen IJsland. "Hij zit op de bank bij Valencia, maar dat overkomt alle spelers wel eens. Je hebt goeie en minder goeie momenten. Ik kijk naar zijn vorm op training en daar doet hij het goed."

Johan Walckiers

België \\ IJsland
 
 
Reacties.