Stef Wils (Lyra-Lierse) vs. Thomas Wils (Liersen Kempenzonen): "Geen haatgevoelens, wél jammer dat de aanhang uiteen is gevallen"


Foto: © photonews 15 november 2018 19:14

Stef Wils (36) tekende begin juni bij Lyra-Lierse. Zijn jongere broer Thomas Wils (28) ging enkele weken later bij die andere fysieclub Lierse Kempenzonen aan de slag. Opvallend, al zijn ze er zelf weinig mee bezig.

"Er wordt vaak achter onze speciale situtie gevraagd, maar we praten er weinig over", zegt Thomas Wils in gesprek met Voetbalkrant.com. "Ik heb geen haatgevoelens tegenover Lyra-Lierse en hij ook niet ten opzichte van Lierse Kempenzonen."

"De supporters hebben een keuze moeten maken. Bij hen voel je wel dat de clubs een beetje tegen elkaar opboksen."

"Het is jammer dat de aanhang uiteen is gevallen. De supporters hebben een keuze moeten maken. Bij hen voel je wel dat de clubs een beetje tegen elkaar opboksen."

Wils begrijpt de keuze van zijn broer Stef voor Lyra-Lierse. "Hij heeft een knappe profcarrière achter de rug die vijftien jaar duurde. Nu wilde hij nog met de nodige ambitie op een lager niveau aan de slag gaan. Lyra-Lierse is in die zin een mooi project."

Lierse SK \\ Lyra-Lierse \\ Lierse Kempenzonen
 
 
 
Reacties.