Manager bevestigt vertrek komende zomer, Engelse topclub houdt Trossard nauw in het oog

22 november 2018 17:00

Er staat een hoofd op: zes maanden geleden kon Leandro Trossard veel geld gaan verdienen in Spanje, bij Celta de Vigo, maar hij koos om nog een jaartje aan zijn ontwikkeling te werken bij Genk. En dat lijkt vruchten af te werpen.

Josy Comhair, zijn manager en begeleider, sprak erover met Sporza. "Hij bleef nog een jaartje, vooral omdat hij met de huidige ploeg het gevoel heeft om een prijs te pakken. Leandro wil Genk door de grote poort verlaten", laat hij weten. 

Bij Celta had hij nu al veel geld kunnen vangen. "Natuurlijk speelt geld een rol, daar hoeven we niet flauw over te doen. Maar Leandro begrijpt dat wat hij nu verliest straks in het veelvoud zijn richting tegemoet kan komen. Hij wil elke dag beter worden en Genk creëert hiervoor de ideale voedingsbodem."

Ze volgen hem al sinds augustus

In The Guardian schreef men dat zowel Arsenal als Tottenham serieuze interesse hebben. "Ik heb contact gezocht met vertegenwoordigers van Arsenal en Tottenham. Bij Tottenham heeft niemand mij willen bevestigen dat Trossard een optie is, bij Arsenal wel."

"Zij vertelden mij dat Leandro een heel erg interessant profiel voor hen heeft en dat ze hem al sinds augustus volgen. Ze voegden er ook nog aan toe dat het een goede keuze was om nog een jaar in Genk te blijven.  Met ‘They keep a close eye on him’ eindigde het telefoongesprek."

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ KRC Genk \\ Arsenal
 
 
 
Reacties.