Club Brugge begint fel gehavend aan terugronde, Leko geeft updates: "Het is erger dan verwacht"

22 november 2018 15:45

Danjuma, Cools, Vlietinck, Diatta, Denswil, Dennis, Vossen... De ziekenboeg is aardig gevuld bij Club Brugge in aanloop naar de duels tegen Zulte Waregem en Dortmund. "Dit is niet onze beste periode qua blessures", beaamde trainer Ivan Leko op zijn persbabbel.

"Vijf, zes, zeven spelers zijn out, maar dat geeft tegelijkertijd kansen aan andere jongens. We beschikken over een brede kern met genoeg kwaliteit. Ik ben heel tevreden over wat ik deze week heb gezien", zei Leko. Hij vervolgde met updates over enkele belangrijke pionnen die niet in de selectie zaten.

Arnaut Danjuma Groeneveld

"Zijn enkelblessure werd eerst geschat op maximum 2-3 weken, maar het is erger dan verwacht. Waarschijnlijk zullen we hem nog een paar weken moeten missen. Voor hem is het vooral kwestie om te werken aan snelle terugkeer, voor ons om een oplossing te vinden."

Dion Cools

"Cools trok lichtgeblesseerd naar de nationale ploeg. Daar heeft hij 45 minuten gespeeld, maar bij ons kon hij sinds maandag niet meer meetrainen."

Thibault Vlietinck

"Vlietinck is zeker niet wedstrijdfit. Waarschijnlijk zal hij nog enkele weken out zijn."

Stefano Denswil

"Hij heeft vandaag kunnen trainen, maar nog niet aan 100%. Denswil heeft duidelijk nog pijn. We zullen vanaf zaterdag zien en hopen dat hij fit geraakt voor Dortmund."

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ Bundesliga \\ Champions League \\ Club Brugge \\ Zulte Waregem \\ Borussia Dortmund
 
 
Reacties.