? Wat een namiddag! Belgisch belofteninternational Dodi Lukebakio maakt hattrick op het veld van Bayern München

24 november 2018 17:34

In de Bundesliga staat dit weekend competitiespeeldag 12 geprogrammeerd. Zaterdagnamiddag ging promovendus Fortuna Düsseldorf op bezoek bij het grote Bayern München.

Bayern liep in het eerste kwart al 2-0 uit met goals van Süle en Müller. Toch was de match halfweg nog niet gespeeld. Belgisch belofteninternational Lukebakio maakte er op slag van rust 2-1 van. Zijn derde doelpunt in de Bundesliga. Ook in de DFB-Pokal was hij al vier keer trefzeker.

Na de pauze ging de thuisploeg op zoek naar een veiligere voorsprong. Daar zorgde Müller voor met zijn tweede van de namiddag.

Lukebakio wilde echter van geen ophouden weten. De aanvallende middenvelder scoorde opnieuw de aansluitingstreffer, en duwde in de slotseconden ook nog de 3-3 tegen de touwen. Onze landgenoot was het delirium nabij.