Custovic fel teleurgesteld in sommige spelers: "Het was te mooi om waar te zijn"

24 november 2018 22:52

Adnan Custovic had wel zin in zijn debuutmatch bij Waasland-Beveren. Zijn spelers blijkbaar een heel stuk minder. De hele week had de pas aangestelde coach lof voor het gehaalde niveau op training. In de wedstrijd tegen Moeskroen kwam het er helemaal niet uit.

"De week was heel goed verlopen", herhaalde Custovic ook nog eens na de match. "Het was misschien te mooi om waar te zijn. Ik ben teleurgesteld in de prestatie van bepaalde spelers. Anderen hebben wel het maximum gegeven."

Het was toch duidelijk dat de verwachtingen hoger lagen dan dit. "Er was veel blabla bij ons, maar op het veld kwam er weinig van terecht. Dat ambeteert mij een beetje. Er zijn er die veel meer moeten doen. We moeten in de spiegel kijken."

Als je zo'n match speelt, heb je te weinig leiderschap - Adnan Custovic

Het werd dus een debuut in mineur voor Custovic, die op zoek moet naar leiders in zijn team. "Ik was liever op een andere manier begonnen. Ik vind het spijtig. Deze situatie is niet ideaal. Als je zo'n match speelt, heb je te weinig leiderschap. Ik dacht dat sommigen die leidersrol konden opnemen, maar ik heb me misschien in hen vergist."

Kevin Vanbuggenhout

Jupiler Pro League \\ KV Oostende \\ KV Kortrijk \\ Moeskroen \\ SK Beveren
 
 
Reacties.