Real-voorzitter Pérez is woedend na prestatie van één speler zaterdag, Hazard weer in beeld

26 november 2018 16:22

Eden Hazard en de geruchten rond een eventuele transfer naar Real Madrid, ze lijken in het eerste opzicht eeuwig te duren. Maar nu is er een nieuwe ontwikkeling die de zaak wel eens in een stroomversnelling zou kunnen brengen.

Real Madrid ging afgelopen weekend, met Thibaut Courtois, stevig de boot in tegen middenmoter Eibar (3-0 nvdr.). Voor voorzitter Florentino Pérez is de maat nu echt wel vol. De Spanjaard vertelt in Don Balon dat hij in het bijzonder vooral genoeg heeft van één speler, meer bepaald Marco Asensio. 

Jesé Rodriguez

De Real-president vergelijkte de Spaans-Nederlandse aanvaller in een nog niet zo lang verleden met Cristiano Ronaldo, maar daar lijkt hij nu definitief van afgestapt. In sommige media wordt de nog maar 22-jarige Asensio op dezelfde hoogte gezet met een andere ex-Madridista Jesé Rodriguez. Die zit nu al een tijdje te verkommeren in de B-kern van Paris Saint-Germain.

Pérez wil momenteel dus niets liever doen dan Marco Asensio verkopen. Aan welke club maakt niet zoveel uit, als hij er maar een pak geld voor krijgt en er bijvoorbeeld Eden Hazard voor in de plaats krijgt, laat Don Balon weten. De geruchten zijn natuurlijk al langer op til, maar Pérez is niet elke week zo woest.

Mbappé

Ten slotte laat het Spaanse sporttijdschrift nog weten dat ook Kylian Mbappé een optie is, al heeft onze Rode Duivel de hoogste prioriteit. 

Mathias Vranckx

Premier League \\ La Liga \\ Chelsea \\ Real Madrid
 
 
Reacties.