Het Storck-effect steeds meer zichtbaar: "Ik was de ploeg enorm aan het pushen"

27 november 2018 14:05

Er ligt nog steeds aardig wat werk op de plank, maar het is duidelijk dat Moeskroen er stilaan bovenop aan het komen is. Zeker na de cruciale zege op het veld van Waasland-Beveren. De komst van coach Bernd Storck heeft toch één en ander teweeg gebracht.

Storck werd begin september aangesteld als opvolger van Frank Defays. De Duitser begon meteen met een mooie 4 op 6. Nadien volgde een kleine terugval, maar de voorbije maand kwam zijn team pas echt op dreef met een 5 op 9 thuis tegen drie topploegen. Het was wel nog wachten op een eerste zege op verplaatsing.

Die kwam er dus aan de Freethiel. "We spelen altijd sterk thuis, maar minder goed buitenshuis. Ik was de ploeg enorm aan het pushen om dezelfde speelstijl aan te houden dan in onze thuismatchen. Ik ben heel blij met deze verdiende overwinning. We hebben niet veel weggegeven en offensief was er een goede passing", zag Storck.

Prima start tweede seizoenshelft

De veldheer was ook opgetogen omwille van een andere reden. "Dit was de start van het tweede deel van het seizoen. We wilden er een goed begin van maken. We waren ook heel goed begonnen aan deze zespuntenmatch. Misschien hadden we nog een derde goal moeten maken, maar 1-2 is best oké."

Kevin Vanbuggenhout

Jupiler Pro League \\ Moeskroen \\ SK Beveren
 
 
Reacties.