Serviër na nieuwe basisplek en goal opnieuw boven water bij Standard: "In de zomer dacht ik aan vertrekken"

27 november 2018 10:40

Door de vele afwezigen in de Standard-defensie mocht Milos Kosanovic nog eens opdraven tegen Eupen. Met succes, want de Serviër scoorde en speelde een sterke match.

Kosanovic moest lang op zijn kans wachten, maar de ex-verdediger van KV Mechelen stelde niet teleur in de 3-0 zege tegen Eupen. De Serviër heeft bij de Rouches de zware concurrentie van onder meer Luyindama, Laifis en de jonge Vanheusden. "Ik ben professioneel gebleven. Zelfs toen ik in de tribunes zat, bleef ik gefocust", vertelde Kosanovic. 

Turkije

"Ik wist dat het moeilijk zou worden na mijn avontuur in Turkije", doelt de verdediger op zijn uitleenbeurt aan Göztepe. "Ik heb eraan gedacht om te vertrekken in de zomer, maar uiteindelijk ben ik toch gebleven en wilde ik de coach tonen dat hij op mij kon rekenen."

"We zullen wel zien wat de toekomst zal brengen. Maar ik blijf positief en ik voel me nog steeds lid van deze ploeg", zegt de Serviër, die met zijn afgeweken vrije trap de Rouches op weg zette naar de zege. "Alle dingen die sinds juni gebeurd zijn, passeerden door mijn hoofd. Ik was er tevreden mee."

 

Manuel Gonzalez

Europa League \\ Standard
 
 
Reacties.