Mauricio Pochettino heeft update over Jan Vertonghen

27 november 2018 16:00

Jan Vertonghen blesseerde zich begin oktober in de match tegen Huddersfield aan de hamstring. De Rode Duivel kreeg zo een serieuze optater te verwerken, maar nu komt trainer Mauricio Pochettino met heuglijk nieuws.

De Rode Duivel is namelijk weer fit. Volgens Pochettino is de linksback/centrale verdediger van de Spurs zelfs al weer klaar om te spelen. "Jan heeft erg hard gewerkt de voorbije drie, vier weken", aldus de Argentijnse coach.

Internazionale

Vertonghen kwetste zich een kleine twee maanden geleden op het veld van Huddersfield, de club van Laurent Depoître. De Belgische recordinternational scheurde er zijn hamstring, maar is nu sneller dan verwacht terug. Hij traint sinds vorige week weer mee met de groep en zat al op de bank tegen Chelsea. Nu is sterke Jan volgens Pochettino inzetbaar voor de Champions League-confrontatie tegen Inter Milaan morgen (woensdag 28 november, nvdr.).  

Ook Toby Alderweireld zal ongetwijfeld blij zijn met de terugkeer van zijn maatje. Ze voelen elkaar blindelings aan en spelen beiden nog beter als ze samen op het gras staan. 

Champions League \\ Tottenham \\ Inter Milaan
 
 
 
Reacties.