Custovic geeft al bepaalde indruk: "Hij praat veel met spelers" en "Liever verschrikkelijke week en heerlijk weekend"

28 november 2018 10:18

Adnan Custovic is pas een goeie tien dagen aan de slag en verloor zijn eerste wedstrijd, maar heeft als coach van Waasland-Beveren toch al een indruk nagelaten. Verdedigers Milan Massop en Valtteri Moren bespreken hoe hij is als trainer.

"De eerste week onder hem is op zich goed meegevallen. We hebben hard getraind in het begin van de week en aan het einde waren er dan enkele lichtere sessies. Hij lijkt me een leuke kerel. Hij praat veel met de spelers", werpt Moren zijn licht over de samenwerking tot dusver. "Het is natuurlijk nog maar een eerste indruk."

Wij zijn nog altijd diegenen die ze er moeten instampen - Milan Massop

Custovic had inderdaad na een paar dagen al laten vallen hoe goed de trainingen wel verliepen, maar tijdens de match tegen Moeskroen was daar niets van te merken. "Hij heeft ons die hele week bezig kunnen zien. Als de wedstrijd begint, staat hij wel niet op het veld. Wij zijn nog altijd diegenen die ze er moeten instampen", weet Milan Massop.

Kunnen terugblikken op prima trainingen, daar ligt de Nederlander niet zo wakker van. "Ik heb liever een verschrikkelijke trainingsweek en een heerlijk weekend. Als we in Eupen negentig minuten de bal in de tribunes keilen en er in de 91ste minuut eentje binnenleggen, is er niemand die daar om maalt. Want dan hebben we er wel drie punten bij."

Kevin Vanbuggenhout

Jupiler Pro League \\ KV Oostende \\ Moeskroen \\ SK Beveren
 
 
Reacties.