Nieuwe CEO KBVB ging 'shoppen' bij Telenet en werft international aan ... uit het hockey

29 november 2018 14:08

De nieuwe CEO van de KBVB Peter Bossaert maakte enkele maanden geleden al duidelijk dat er heel wat zou veranderen binnen de tentakels van de Belgische voetbalbond. Nu heeft hij alvast een eerste nieuwkomer te strikken. En die komt uit de media ... en het hockey.

Niemand minder dan Manu Leroy wordt namelijk de nieuwe directeur Communicatie & Business Development van de KBVB. De 89-voudige hockeyinternational bij de Red Lions zal in die hoedanigheid begin 2019 zijn job beginnen.

CEO Bossaert heeft een verleden bij VTM en Medialaan, Leroy komt dan weer over van Telenet, waar hij bij Playsports zijn strepen verdiende binnen de sportomgeving van het bedrijf.

Ex-topsporter

"Manu is een echte professional en heeft als ex-topsporter als geen ander gevoel bij onze noden en uitdagingen. Hij zal op korte termijn veel toegevoegde waarde leveren aan de verdere uitbouw van het commerciële en communicatiebeleid van de KBVB. We wensen Manu erg veel succes", is Bossaert tevreden in een persbericht van de KBVB.

En ook Leroy ziet het zeker zitten: "In deze functie zal ik mijn passie voor de sport en mijn vaardigheden op vlak van communicatie en marketing kunnen combineren. Ik ben nu al heel enthousiast om aan de slag te gaan met mijn toekomstig team onder leiding van Peter Bossaert.”

Meer informatie over Belgisch hockey en de Red Lions kan u overigens lezen op onze zustersite https://www.hockeykrant.be/

Aernout Van Lindt

België
 
 
Reacties.