Bronn werd de held met onwaarschijnlijke goal: "Ja, ik ben geen aanvaller, hé"

01 december 2018 08:44

Dylan Bronn zorgde met een onwaarschijnlijke treffer nog voor de gelijkmaker namens AA Gent in Lokeren. Als een volleerde spits knalde hij het leer uit de draai binnen.

Ook Deschacht stond ervan te kijken. "Ik denk dat Bronn nog steeds niet weet hoe hij die goal gemaakt heeft", luidde het bij de blonde verdediger van Lokeren. "Ik controleerde en trapte, maar ik blijf toch vooral een verdediger, geen aanvaller", lachte de Franse verdediger achteraf.

"Natuurlijk ben ik tevreden, maar dan vooral voor het team. We kwamen hier voor de drie punten, maar uiteindelijk moesten we nog pushen om gelijk te komen." Zo'n dubbele achterstand mag in principe niet gebeuren voor AA Gent tegen Lokeren. "Dat klopt, de punten glippen ons op die manier uit de handen."

Aan elke goal gaat wel een fout vooraf -Dylan Bronn

Vooral het tweede doelpunt viel te makkelijk. "Wat daar gebeurde? Het was een vrije trap die doorschoot naar de tweede paal. Daar maken we alleszins een dekkingsfout, maar ik moet die beelden nog herbekijken. Terki stond volledig vrij en kon in doel koppen. Ach, aan elk doelpunt gaat een fout vooraf, anders krijg je geen goals in het voetbal."

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ Sporting Lokeren
 
 
Reacties.