Karel Geraerts over clash tussen zijn twee ex-ploegen: "Een nieuwe referentiematch voor Standard?

01 december 2018 12:08

Zondagnamiddag kijken Club Brugge en Standard elkaar in de ogen. Een krachtmeting om naar uit te kijken na hun sterke prestaties in Europa van afgelopen week.

Club pakte een punt in Dortmund, terwijl Standard La Liga-leider Sevilla klopte. "Het is geweldig wat ze allebei hebben laten zien", vertelt ex-speler van beide ploegen Karel Geraerts in gesprek met onze redactie. Zulke prestaties geven vertrouwen richting het kampioenschap. Dat belooft voor zondag."

Club verloor zijn jongste twee competitieduels, en daar waren de fans niet over te spreken. In het Signal Iduna Park waren ze daarentegen geweldig. De spelers moeten hen nu belonen met een driepunter tegen Standard", aldus de voormalige Rode Duivel.

"Standard speelde een referentiewedstrijd thuis tegen Brugge (3-1). Een hoopgevend resultaat voor de terugmatch. Michel Preud'homme kent dit Club Brugge nog altijd bijzonder goed."

Wat verwacht Geraerts van de return op Jan Breydel? "Ik denk dat we een duel krijgen met veel kracht, overgave, en details die voor het verschil zullen zorgen. Club Brugge zal niet zoals in Duitsland spelen. We kunnen ons opmaken voor een echte kraker."

Alexandre Fiammetti

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Standard
 
 
Reacties.