Pakt Leko revanche voor eerste seizoensnederlaag of kraakt Preud'homme opnieuw de code op Jan Breydel?

02 december 2018 10:00

De onvervalste Super Sunday gaat van start met de klepper Club Brugge - Standard. Vindt de regerende kampioen zijn topvorm terug of gaat Michel Preud'homme nog eens punten pakken in het Jan Breydelstadion? Dat volgt u hier LIVE vanaf 14u30!

Beide ploegen tankten deze week vertrouwen met een fameuze stunt tegen de absolute wereldtop. Club was de eerste ploeg die een clean sheet kon houden in Dortmund, de Rouches wonnen zelfs van Spaanse koploper Sevilla.

De heenmatch op Sclessin was trouwens ook al speciaal: Club Brugge leed zijn eerste nederlaag van het seizoen die een mindere periode inluidde, terwijl Standard toen misschien wel zijn beste match van het jaar speelde. De scheidsrechter voor hun ontmoeting van vandaag is Jonathan Lardot.

Selectienieuws

De medische staf van Club Brugge draait tegenwoordig overuren. Danjuma, Diatta, Cools, Vlietinck en Vossen zijn allemaal onbeschikbaar, maar dat biedt Cyril Ngonge wel zijn eerste selectie onder Leko. De 18-jarige spits maakte de voorbije maanden grote indruk in de Youth League.

Preud'homme moet kapitein Pocognoli opnieuw missen nadat die donderdag wel nog in de selectie zat, belofteninternational Miangue neemt zijn plaats in. Balikwisha mag ook weer hopen op een nieuwe kans.

Wie wint er volgens jullie, Club Brugge of Standard? Bij BETFIRST krijg je bij een deposit van 50 euro een bonus tussen 100 en 150 euro!

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Standard
 
 
Reacties.