Foutjes nekken Lommel tegen OHL: "Die bal had al drie keer in de hoogste ring kunnen liggen"

03 december 2018 23:20

Lommel SK is het tweeluik tegen OHL niet goed gestart. De Limburgers verloren na een slappe partij met 3-1, maar krijgen dinsdag al een nieuwe kans op eerherstel aan den Dreef.

Verdediger Glenn Neven zag vooral een slappe tweede helft van zijn team. "Het zat er niet in, nee", bekende Glenn Neven. "Ik denk dat we de laatste weken erg slecht startten. Daarom wilden we absoluut goed starten en dat deden we ook. Maar dan lieten we OHL zelf terug in de match komen."

"We voetbalden uit aan de eigen zestien, maar die bal had al drie keer in de hoogste ring kunnen liggen. Maar dan wordt die knullig ontzet en moeten we achtervolgen. Zo hebben we een ploeg die weinig vertrouwen had nét veel vertrouwen gegeven."

Zwakke tweede periode

"Dan mochten we van geluk spreken dat we net voor de pauze op gelijke hoogte kwamen", aldus Neven, die zijn team een mindere tweede helft zag spelen. "We zakten volledig terug en het sloeg nergens meer op, zonder echt grote kansen weg te geven."

"Door 3 punten te pakken, hadden we ze echt mentaal de grond kunnen inboren"

De tweede Leuvense goal kwam er na een heuse carambole. "Maar dan valt die tweede goal, waarbij hij (Kapuskta, red.) tussen drie man kan dribbelen. Zulke dingen mogen niet gebeuren. OHL is een heel jonge ploeg, maar ze hebben veel volwassener gespeeld."

Dinsdag wacht er al een kans op revanche voor Lommel. "Door 3 punten te pakken, hadden we ze echt mentaal de grond kunnen inboren. Maar zij krijgen nu een enorme boost en dat maakte de opdracht van dinsdag er niet makkelijker op", besluit Neven. 

Bart Ver Elst

2e klasse \\ OH Leuven \\ Lommel SK
 
 
Reacties.