Dendoncker verkommert op de bank (of in de tribune): "Dat de trainer niet betrokken is geweest bij zijn transfer kan een rol spelen"


Foto: © photonews 04 december 2018 18:43

Leander Dendoncker moet zich toch wat vragen gaan stellen bij zijn transfer naar Wolverhampton Wanderers. De verdediger/middenvelder heeft nog steeds geen minuut gespeeld in de Premier League. Ook de vaste volgers van de club beginnen te fronsen.

Dendoncker was immers geen goedkope jongen. 13,5 miljoen legde de club neer om hem weg te halen bij Anderlecht. Maar manager Nuno Esprito Santo lijkt geen fan. Zelfs nu de ploeg vijf van zijn laatste zes wedstrijden verloor, kreeg Dendoncker geen kans. Hij zat zelfs in de tribune de laatste match. 

"Ik sprak met Nuno voor die laatste match en hij verzekerde mij dat Leander topfit was en zich heel goed inzette op training.  Het is voor iedereen dus een mysterie waarom hij niet speelt", aldus journalist Tim Spiers bij Sporza.

De toekomst?

Nuno stelt echter heel veel Portugese spelers op. "Wolverhampton heeft een apart orgaan dat instaat voor scouting en het aantrekken van spelers en ook makelaar Jorge Mendes heeft veel inzage in het transferbeleid. De trainer is er minder bij betrokken, dus dat kan een rol spelen."

"Maar je moet je afvragen of een club er goed aan doet om een speler, die ze afgelopen zomer voor 12 miljoen pond gekocht heeft, een heel jaar op de bank te laten verkommeren."

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ Anderlecht \\ Chelsea \\ Wolverhampton
 
 
 
Reacties.