Peter Voets vindt middenvelder STVV onmisbaar en waarschuwt: "Zijn naam valt in Nederland"


Foto: © photonews 04 december 2018 13:30

Roman Bezus is al een heel tijdje een van de absolute uitblinkers bij STVV. Dat ziet ook clubicoon Peter Voets. De voormalige rechtsback vindt dat de clubleiding er alles aan moet doen om hem langer in Sint-Truiden te houden.

Voets' glorieperiode als speler ligt al een tijdje achter ons, maar dat wil niet zeggen dat hij in 2018 minder betrokken is bij de club uit Zuid-Limburg. Om een zeer flauwe woordspeling te gebruiken: Voets volgt het voetbal nog op de voet. 

De voormalige verdediger ziet één specifieke reden voor het succes van de laatste maanden en jaren bij STVV: Roman Bezus. De Oekraïner verkeert in bloedvorm, daar kunnen we inderdaad niet naast kijken. Dat weet ook Royal Antwerp FC nu.

Al lokt dat goede voetbal natuurlijk ook aasgieren in de vorm van topclubs naar Stayen. Voets zwaait meer dan terecht met de loftrompet naar de Truiense nummer tien, maar hij roept het bestuur ook om zich niet de kaas van het brood te laten eten.

Bezus wil absoluut een verbeterd contract.

"Bezus wil absoluut een verbeterd contract hebben, dat zei hij zelf na de match tegen Antwerp. Als hij onderbetaald is, moet het STVV-bestuur een inspanning doen. Hij maakt steeds het verschil. Dat ziet iedereen.”

Fortuna Sittard

De rasechte Truienaar komt zelf nog met een absoluut nieuwtje. "Onlangs ging ik naar Fortuna Sittard kijken en zelfs daar valt de naam van Bezus. Geloof me, ze zijn niet enkel in België geïnteresseerd in hem. Sint-Truiden zal moeten opletten dat hij niet wordt weggeplukt", zegt de Limburger waarschuwend. 

Jupiler Pro League \\ Sint-Truiden
 
 
 
Reacties.