Clubicoon is in beeld als nieuwe voorzitter van KV Mechelen: "Al enkele gesprekken gehad"

04 december 2018 06:33

Wie wordt de nieuwe voorzitter van KV Mechelen? Na het openbreken van de zaak 'Propere Handen' is Johan Timmermans uit eigen wil opgestapt en nu zoekt de club naar een vervanger. Eén van de kandidaten zou alvast een straffe keuze zijn.

Niemand minder dan Piet Den Boer kan de nieuwe voorzitter van KV Mechelen worden, weet Het Nieuwsblad. Hij is net gestopt als bankier bij ABN Amro en kan dus een nieuwe uitdaging aangaan.

"Ik woon in Mechelen, heb een hart voor de club en ben beschikbaar. Ik heb ook al enkele gesprekken met de club gehad en er staan nog enkele gesprekken op de agenda", bevestigt De Boer.

Hoofdaandeelhouder Dieter Penninckx heeft er echter geen haast bij. "Op dit ogenblik hebben we andere prioriteiten dan de keuze van de voorzitter", zegt hij.

"De voorzitter in onze nieuwe structuur moet ook een moderne voorzitter zijn. Geen président oude stempel die alles beslist. Piet den Boer is zeker een interessante kandidaat, maar er zijn er nog andere. Hoe dan ook zal er altijd een belangrijke rol voor Piet in onze club weggelegd zijn."

Yannick Lambrecht

Beker van België \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.