De Pro League en Marc Coucke kiezen nieuwe woordvoerder met Master's degree


Foto: © photonews 04 december 2018 16:03

De voorzitter van de Pro League, Marc Coucke, heeft in samenspraak met CEO Pierre François beslist dat Stijn Van Bever de nieuwe communicatieverantwoordelijke van de organisatie wordt. Dat Van Bever de nodige kennis van zaken heeft, daar hoeft niet over getwijfeld te worden. Getuige het volgende.

Op de site van de Pro League wordt duidelijk gemaakt dat Van Bever meer dan de geschikte man is. Stijn Van Bever behaalde namelijk een Master's degree in Geschiedenis en Conflict & Ontwikkeling aan de universiteit van Gent. Van Bever begon zijn Pro League-carrière in mei 2012. Hij was vooral actief op het vlak van ontwikkelingssamenwerking en sociaal beleid. Zo was hij meer dan betrokken in het initiatief Belgian Homeless Cup. 

Vertrouwen

De gloednieuwe persman komt zelf aan het woord. "De afgelopen jaren heb ik met clubs, partners en autoriteiten samengewerkt om het sociale beleid van onze sport te ontwikkelen, een missie die ik met veel overtuiging en plezier heb vervuld. Vandaag ben ik erg vereerd door dit teken van vertrouwen van de Raad van Bestuur. Ik kijk dan ook in een sfeer van samenwerking, vertrouwen en openheid uit naar de ontwikkeling van het communicatiebeleid van de Pro League", deelt Stijn Van Bever mee.

"Op de moeilijke momenten die het Belgisch voetbal vandaag doormaakt, beseffen we hoe belangrijk het is om ons functioneren voortdurend te verbeteren, vooral met betrekking tot de media. Net als in de grote Europese competities zal de Pro League vanaf nu dus communiceren via zijn woordvoerder", sluit François af. 

Jupiler Pro League
 
 
 
Reacties.