Hazard 'maar' achtste bij Gouden Bal: "Als Chelsea op niveau was, dan had ik wel eens willen zien waar hij zou eindigen"


Foto: © photonews 05 december 2018 16:37

Met een achtste plaats eindigde Eden Hazard net boven landgenoot Kevin De Bruyne in het eindklassement van de Gouden Bal. Maar er zat meer in volgens Cisse Severens. Wel op één voorwaarde.

En die luidt dat Chelsea het vorig jaar een pak beter had moeten doen. “Hazard speelde een weergaloos WK en werd zelfs verkozen tot tweede beste speler van het toernooi”, aldus Cisse Severeyns.

Bij Chelsea draaide het dan weer niet. Onder trainer Conte eindigden ‘The Blues’ onder de verwachtingen op een vijfde plek. “Als hij daar ook een knalseizoen had gespeeld, dan zou ik wel eens willen zien waar hij was geëindigd op de uitreiking van de Ballon d’Or.”

De situatie van onze landgenoot is eigenlijk tegenovergesteld aan die van Lionel Messi. “De Argentijn pakte zoals gewoonlijk prijzen met Barcelona. Met zijn land was het weer een pak minder”. Argentinië sneuvelde in de achtste finales en Messi stond voor het eerst sinds 2006 niet op het podium van de Gouden Bal.

Premier League \\ Chelsea \\ België
 
 
 
Reacties.