Onder meer Pozuelo, Berge en Trossard al het hof gemaakt, wat met de wintermercato bij Genk? CEO heeft helder antwoord


Foto: © photonews 05 december 2018 22:03

KRC Genk speelde dit seizoen al meer dan 30 wedstrijden op drie fronten, geen enkel ander team in Europa doet beter. Maar wat na Nieuwjaar? De CEO liet in zijn kaarten krijgen.

"We zijn onze fans enorm dankbaar. Zij zijn o zo belangrijk voor ons, dankzij hen zetten we deze resultaten neer.", aldus Eric Gerits, CEO van KRC Genk, bij Q2 tijdens de Beker van België.

"Met 1000 in Malmö, nu met 1200 in Charleroi op een woensdagavond ... Dat is echt knap. Daarom dat we graag eens iets voor hen terugdoen", ging het onder meer over de gratis tickets voor de bekermatch.

Doelstelling: niemand vertrekt

"We speelden al 30 matchen, maar we hebben een goede en brede kern. We hebben afgelopen zomer heel hard gewerkt om deze kern samen te houden en we willen dan ook niemand laten vertrekken in de winterstop, met de nadruk op niemand."

"Maar als je goede resultaten blijft halen in Europa én in de Belgische competitie, dan wordt dat gezien door clubs. Als spelers een mooie stap kunnen zetten, moeten we hen dat natuurlijk gunnen." De voorbije weken werden enkele spelers (Trossard, Uronen, Berge, Pozuelo) al aan topclubs gelinkt, voorlopig is er van transfers dus geen sprake.

Beker van België \\ Charleroi \\ KRC Genk
 
 
 
Reacties.