Rondje Europa: Dendoncker maakt minuten én klopt Chelsea, Odoi pakt puntje, ...


Foto: © photonews 05 december 2018 22:47

In België was er bekervoetbal, maar ook in vele andere landen werd gevoetbald. Bekercompetities, maar evengoed ook competitievoetbal. We gieten het voor jullie in een overzicht.

In de Franse competitie werd vooral een horrorbotsing onthouden (lees er hier nog eens meer over), maar ook in Engeland stond er competitievoetbal op het programma. 

Bij Liverpool mocht Divock Origi in de basis starten na zijn belangrijke goal afgelopen weekend, maar in Burnley kon hij niet scoren. Cork zette de thuisploeg zelfs op voorsprong, maar Milner en de voor Origi ingevallen Firmino wisten nog orde op zaken te stellen.

Rode lantaarn Fulham (met Denis Odoi in de basis) wist nog eens een puntje te vergaren thuis tegen Leicester City, Chelsea en Eden Hazard gingen met de billen bloot bij Wolverhampton. Bij de thuisploeg mocht Leander Dendoncker eens invallen. 

José Mourinho van zijn kant dropte Fellaini, Lukaku en Pogba onder meer op de bank tegen Arsenal. Big Rom mocht nog invallen in de tweede helft, maar kon het verschil ook niet meer maken. Toby Alderweireld hield met Tottenham de punten al bij al makkelijk thuis tegen Southampton.

In de Spaanse en Italiaanse Beker werd ook gevoetbald, maar veel verrassingen vielen daar niet te noteren. Barcelona, Atlético Madrid en Villarreal haalden stuk voor stuk flink uit in hun wedstrijden.

{INSERT_MATCHES_TODAY}

Premier League \\ Liverpool FC \\ Atlético Madrid \\ Burnley \\ Pisa \\ Novara \\ Sant Andreu
 
 
 
Reacties.