Igor de Camargo nog niet van plan om te kiezen: "We hopen ver te geraken in de beker"


Foto: © photonews 06 december 2018 19:45

Met een schitterende knal besliste een prima ingevallen Igor de Camargo woensdagavond de bekermatch tegen Sporting Lokeren. Daardoor blijft de aanvaller met KV Mechelen volop meestrijden op twee fronten. De Camargo toont ambitie, zowel in de competitie als in de beker.

Al draagt één van die twee wel de voorkeur weg. "Ons doel is om te promoveren. Onze focus ligt op de promotie. Er wacht ons nu een moeilijke wedstrijd in Westerlo. Daar moeten we ons op concentreren", verduidelijkt de Braziliaanse Belg.

We zitten niet in de positie om te kiezen - Igor de Camargo

En toch. Het is zeker niet zo dat de Camargo en zijn teamgenoten geen oog hebben voor het bekeravontuur. "We zitten niet in de positie om te kiezen. We spelen altijd om te winnen. We hopen dus ook om in de beker ver te geraken."

De voormalig Rode Duivel weet dat ook de invallers bij KV Mechelen geregeld hun steentje bijdragen. "De ploeg zit goed in mekaar. We zijn goed georganiseerd. We hebben bepaalde kwaliteiten in de kern die het verschil kunnen maken. Er is een gezonde concurrentie binnen het team. Ik heb het nu als invaller ook goed gedaan."

Beker van België \\ Sporting Lokeren \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.