Verloren zoon terug in België: Marvin Ogunjimi vindt akkoord met ex-eersteklasser


Foto: © photonews 06 december 2018 22:10

Marvin Ogunjimi, ex-Genk, ex-Standard, ex-OHL, ex-Beerschot. Kortom, zowat ex-vanalles. Zonet raakte bekend dat de Belgische spits na omzwervingen in allerhande landen terug thuis komt. Hij tekent bij een van de bekendste amateurclubs van het land.

Ogunjimi's laatste club was Saigon FC uit Vietnam. Na heel wat avonturen doorheen Spanje, Albanië, Kazachstan, en onder meer Wit-Rusland wil de aanvaller terug dichter bij huis voetballen. Sinds anderhalve week trainde de 31-jarige met Lierse Kempenzonen mee. Daar waren ze onmiddellijk overtuigd van de kwaliteiten van de voormalig Rode Duivel. 

Ogunjimi zelf is zeer blij om terug dichter bij zijn familie te zijn. Dat vertelt hij aan Het Nieuwsblad. “Ik kwam de voorbije anderhalve week in een omgeving terecht waar ik me meteen thuis voelde”, verkondigt Ogunjimi. “Daarnaast is de omkadering bijzonder professioneel en schuilt er flink wat talent in de spelersgroep van Lierse. Het is mijn ambitie om de groep iets bij te brengen en het hoogst haalbare te bereiken.”

12 januari

Marvin Ogunjimi is nog niet meteen inzetbaar voor de Lierse club. Hij kan ten vroegste op 12 januari voor het eerst het shirt van de Lierse Kempenzonen aantrekken. Dan bezoekt de nieuwe club van de Belg Dender. 

Jupiler Pro League \\ Lierse Kempenzonen \\ Dinamo Brest
 
 
 
Reacties.