Youngster Anderlecht ziet RSCA titel nog pakken met jongeren: "Trebel zegt dat hij voor mij naar Pep Guardiola zou bellen ..."

06 december 2018 11:33

Albert Sambi Lokonga is niet enkel het kleine broertje van Paul-José Mpoku, maar stilaan ook belangrijk voor RSC Anderlecht aan het worden. En rad van tong.

"Ja, we kunnen ook om de titel spelen met deze jonge groep. Natuurlijk hebben we nog dingen te leren, maar als we dat snel kunnen doen ...", is Sambi-Lokonga duidelijk in La Dernière Heure.

"Veel jongeren zijn volwassener dan jullie denken. Doku bijvoorbeeld is 16, maar fysiek staat hij voor op zijn leeftijd."

Toch moet er ook geleerd worden van de meer ervaren spelers: "We moeten blijven luisteren naar Kums, Trebel, Didillon en Boeckx", beseft een van de goudhaantjes van RSCA.

Zeker Trebel neemt Sambi-Lokonga en co graag onder zijn hoede: "Trebel zegt altijd dat hij voor mij naar Pep Guardiola zou bellen om me aan te werven bij Manchester City. Hij ziet in mij zijn opvolger, dat zijn mooie complimenten. Maar ik blijf liever bescheiden."

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
 
Reacties.