Maes dankbaar voor de Beerschot Wilrijk-supporters: "Zo mooi"

07 december 2018 18:13

Alexander Maes ging met Beerschot Wilrijk ten onder op bezoek bij AA Gent. De middenvelder reageerde achteraf teleurgesteld, maar realistisch.

"Je speelt uiteraard tegen een play-off 1-kandidaat, tegen een goed team", aldus Maes achteraf. "Je zag ook dat zij de opdracht gekregen hebben om de Beker te winnen. Ze kwamen ook aan de aftrap met een type-elftal en dan weet je dat je het moeilijk zal krijgen."

De 1-0 viel ook snel. "Desondanks kwamen we daarna beter in de wedstrijden, maar toen kwam ook snel die 2-0. In de tweede helft hebben we getoond dat we wilden voetballen en dat we klaar zijn voor de match tegen Tubeke. Het niveauverschil merkten we wel in de eerste helft. Iemand als Chakvetadze, dat is wereldklasse, hé. Verliezen tegen Gent is geen schande."

Vele supporters

Meer dan duizend "Ze voelen ook dat we in een soort van flow zitten en aan een goed parcours bezig zijn. Ze steunen ons en zorgen ervoor dat wij ook meer gemotiveerd zijn. Ze wisten ook dat het moeilijk zou zijn en het is dan ook  zo mooi om te zien dat het vak vol zat én ernaast nog supporters zaten."

Sander De Graeve

Beker van België \\ KAA Gent \\ Beerschot
 
 
Reacties.