Tijd staat niet stil in 1B: Roeselare en OH Leuven met rug tegen de muur, BW-Tubeke en Westerlo-Malinwa voor leidersplek

07 december 2018 12:12

De tweede periode in 1B is ondertussen volop losgebarsten en ook dit weekend staan er opnieuw enkele bijzonder interessante duels op het programma. Genieten wordt het in ieder geval!

Roeselare – OHL

OHL gaat en moet zeker veranderingen doorvoeren in de ploeg, want kapitein Moore zal er vrijdagavond zeker niet bij zijn.

Pearson kondigde enkele wijzigingen aan in vergelijking met dinsdag tegen Lommel. Bij Roeselare is na de 2 op 27 de nood op een driepunter hoog. Coach Nano kan evenwel niet rekenen op Schmisser, Semedo, Damman, Samyn en Aoulad.

ONZE PRONO: 1-1

Beerschot-Wilrijk – Tubeke

Tubeke speelt zaterdag op het Kiel met als inzet: de leidersplaats in de tweede periode. Een beetje vreemd als je ziet waar ze in algemeen klassement staan, maar dat is eigen aan 1B.

De thuisploeg moet het zien te rooien zonder Dom, Vancamp, Noubissi, Tissoudali en nog enkele anderen. Heeft dat zijn impact of stomen de Mannekes door?

ONZE PRONO: 1-1

Lommel – Union

Selemani pakte in het slot van de wedstrijd tegen Tubize uit met een drieste tackle op Schuster en mist de match tegen Lommel zo door schorsing.

Dat is toch wel een stevige aderlating, want Selemani was dit seizoen al goed voor vier goals en vijf assists. Raakt Niakaté - er niet bij in de Beker - helemaal fit? Misschien kost de Beker wel punten aan de Brusselaars.

ONZE PRONO: 3-2

Westerlo – KV Mechelen

Jules Van Cleemput sukkelt met een vervelende bilblessure en mist nu ook de wedstrijd in en tegen Westerlo. 

Bob Peeters wil iets neerzetten met zijn Kemphanen, KV Mechelen is dan weer aan een ongeziene reeks van dertien matchen zonder nederlaag bezig.

ONZE PRONO: 1-2

Wie pakt de tweede periode in 1B? Zet in via ons en krijg een gratis bonus!

Dirk Pieters

2e klasse \\ Westerlo \\ Roeselare \\ Tubeke \\ OH Leuven \\ Union SG \\ Lommel SK \\ Beerschot \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.