Decarli té teleurgesteld, Vormer en Leko spreken wel over fatale owngoal voor Club Brugge: "Heel zielig"

08 december 2018 15:13

Club Brugge vertrok als eerste ploeg met lege handen op de Freethiel en had daar ondanks een povere teamprestatie één man voor te danken: Saulo Decarli. Zou de Zwitserse verdediger vannacht nog een oog toegedaan hebben?

Als noodoplossing op de rechterflank was Decarli sowieso niet in zijn element, maar in minuut 85 ging het pas echt mis: met een duikende kopbal versloeg hij zijn eigen doelman én Club Brugge. Hij stapte zelf wijselijk op de bus zonder interview, maar zijn collega's wilden wel even terugkomen op de bewuste fase.

"Tja, wat kan je daarover zeggen?" Kapitein Ruud Vormer wist het ook niet. "Ik heb in de kleedkamer even met hem gepraat, maar veel kwam er niet uit. Hij zat duidelijk in de put. Heel zielig voor die jongen."

"Die owngoal? Tja, dat is ongeluk", oordeelde trainer Ivan Leko. "We hadden wel getraind op bepaalde fases, maar dat zag ik niet terug op het veld. Het is wel moeilijk om direct na de wedstrijd naar individuele spelers te wijzen. Dat moet in de kleedkamer gebeuren."

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ SK Beveren
 
 
Reacties.