Uitblinker in 1B is duidelijk (met of zonder Beerschot Wilrijk): "Ik wil op het hoogste niveau voetballen"

08 december 2018 11:14

Zien we Jan Van den Bergh weldra terug op het hoogste niveau? De man in vorm bij Beerschot Wilrijk heeft een aflopend contract op het Kiel en moet een belangrijke knoop doorhakken.

Opvallend: Jan Van den Bergh is de nieuwste speler (en de enige uit 'maar' 1B) in de portefeuille van makelaar Stijn Francis. Of daar iets meer achterzit? "Nee, helemaal niet. Ik had ­onlangs gewoon een goede ­babbel met Stijn en ben daarom van makelaar veranderd", verklaart hijzelf in Gazet van Antwerpen.

Het is geen geheim dat er in het verleden al enkele eersteklassers hebben gepolst - Jan Van den Bergh

"Natuurlijk denk ik wel eens na over het ­verdere verloop van mijn ­carrière. Ik ben nog relatief jong en ambitieus: ik wil ooit op het hoogste niveau voetballen", zegt Van den Bergh. "Het is bovendien geen geheim dat er in het verleden al enkele eersteklassers hebben gepolst... Ik wil natuurlijk graag met Beerschot Wilrijk promoveren, om zo de stap naar eerste klasse te kunnen zetten."

"Maar tot dusver heb ik nog niets beslist. De komende weken zal ik die belangrijke knoop wel eens moeten doorhakken", aldus Jan Van den Bergh.

Yannick Lambrecht

2e klasse \\ Tubeke \\ Beerschot
 
 
Reacties.