Pikt Oostende de draad op tegen Lokeren?

08 december 2018 11:00

Met KV Oostende en Sporting Lokeren krijgen we twee teams tegenover elkaar die niet in de beste vorm zitten. En daarmee drukken we ons nog licht uit. Oostende kon zich optrekken aan de bekerzege tegen Moeskroen, maar in de competitie ishet ook kommer en kwel.

Zo haalde het in de laatste drie wedstrijden één op negen tegen Antwerp, Kortrijk en Zulte Waregem. Tegen Lokeren is het dus van moeten voor Gert Verheyen en zijn manschappen.

Selectie KV Oostende: Ondoa, Dutoit, Tomasevic, De Bock, Lombaerts, Faes, Milovic, Capon, Bataille, Vandendriessche, Nkaka, Marquet, D'Haese, Canesin, Boonen, Coopman, Guri, Zivkovic.

En wat gezegd van Lokeren, dat haalde ook één op negen en ging er in de midweek in de Beker uit tegen KV Mechelen. Van de beterschap die tegen AA Gent te merken was, schoot niet veel meer over. Ook de troepen van Trond Sollied moeten zich dus dringend herpakken. Lang op die laatste plaats blijven staan, zou een ramp zijn.

Selectie Lokeren: Wijns, De Wolf, Mantel, Marzo,Deschacht, Skulason, Monsecour, Diaby, Ben Harush, Ticinovic, Tirpan, Terki, Overmeire, Rassoul, Benchaib, Marecek, Cevallos, Miric, Saroka, Hupperts, Jovanovic

Wie wint deze wedstrijd? Bij een storting van 50 euro krijgt u via onze welkomstbonus meteen 100 euro extra.

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren \\ KV Oostende
 
 
Reacties.