Hoe Odjidja buitengepest werd: "Ik mocht alleen lopen van Olympiakos, twee maanden heb ik geen bal aangeraakt"

08 december 2018 07:10

Vadis Odjidja kwam bij Gent aan met een serieuze conditionele achterstand, allemaal het gevolg van pestgedrag van zijn ex-club Olympiakos, gaf hij gisteren toe.

"Vorig seizoen waren er al problemen bij Olympiakos", geeft Vadis Odjidja toe. "Toen al hadden ze mij aan de kant gezet. Ik moest me elke dag melden op de club samen met nog een andere speler. Daarna moesten we enkele uren lopen. Ik heb in twee maanden tijd geen bal aangeraakt."

Dit seizoen ging dat verder. "Voor dit seizoen trainden we apart met iedereen die weg wou of moest." HIj besefte dat het niet voldoende zou zijn. "Met twee of drie iets oudere spelers gingen we met een physical coach in de namiddag nog extra trainen. We probeerden er het beste van te maken."

Gevolgen zichtbaar

Toch was de gebrekkige voorbereiding niet zonder gevolgen. Odjidja kon nog maar negen keer starten bij AA Gent en kende heel wat kwaaltjes. "Die eerste twee blessures kwamen misschien wel door vermoeidheid en het gebrek aan voorbereiding. De blessure die ik in Oostende opliep was ongelukkig, daar werd ik naar beneden getrokken en verdraaide ik mijn knie."

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ Europa League \\ KAA Gent \\ Olympiakos Piraeus
 
 
Reacties.