Spelers Moeskroen en Essevee zijn het oneens na zoutloze pot voetbal

10 december 2018 08:49

Neen, het was niet om aan te gluren wat we te zien kregen in Moeskroen - Zulte Waregem. Ballen tussen de palen? We kunnen ze ons nauwelijks heugen. Na de match vonden de spelers wel collectief dat hun team het meeste intentie had getoond, al was 0-0 de logische einduitslag.

Zowel Zulte Waregem als Moeskroen schieten weinig op met een puntje, al was de kapitein van Essevee niet mistevreden met het resultaat: "Het is op zich een goede zaak dat we hier niet verliezen", aldus Davy De fauw.

"Natuurlijk wil je hier komen winnen, maar we wilden ook niet de verliezer van het weekend worden. In de eerste helft hadden we misschien de beste kansen om het af te maken, Moeskroen maakte veel fouten waardoor het spel vaak stil lag."

Organisatie troef

Ook Sammy Bossut was die mening toegedaan: "Moeskroen verdedigde goed, wij hadden de beste kansen. Enfin, niet dat ze echt uitgespeeld waren, maar we kwamen er toch iets dichterbij", aldus de goalie van Essevee - die nog eens een clean sheet kon bijschrijven.

Mbaye Leye zag het anders: "Wij hadden niet de kracht om er doorheen te raken, maar het was Zulte Waregem dat in een goede organisatie stond en wij die toch het meeste hebben geprobeerd om aan te vallen."

Clint Vens

Jupiler Pro League \\ Zulte Waregem \\ Moeskroen
 
 
Reacties.