Simeone verwacht moeilijke slotmatch voor Atlético Madrid: "Club Brugge heeft onnodig puntenverlies geleden"

10 december 2018 20:54

Atlético Madrid gaat voor niet minder dan de Champions League-finale in het eigen Wanda Metropolitano en dan zou groepswinst al veel helpen. Het doel is dus duidelijk in Brugge, maar trainer Diego Simeone verwacht zich aan een even moeilijke als belangrijke avond.

"Er zat meer in voor Club Brugge", knikte Diego Simeone volgens HLN op zijn persconferentie in het Jan Breydelstadion. "Het team heeft onnodig puntenverlies geleden in deze poule, er zat meer in voor hen. Ze hadden een paar geblesseerden, wat hen parten heeft gespeeld."

Atlético Madrid is altijd zeker van de eerste plaats in groep A als het zelf wint tegen Club of als Dortmund niet wint in Monaco. Niet zo vanzelfsprekend als het lijkt, weet Simeone.

Sterk in Madrid

"Het wordt opnieuw een lastige wedstrijd tegen Club Brugge", zei hij. "Club heeft veel aanvallende kwaliteiten en blinkt uit in teamwork. Verder hebben ze een goede counter in huis, die voor veel gevaar zorgt. Kijk maar hoe goed Brugge presteerde in Monaco (0-4) en ook in Madrid (3-1)."

Yannick Lambrecht

Champions League \\ Club Brugge \\ Atlético Madrid
 
 
Reacties.