Fans kunnen al beginnen watertanden: 'Anderlecht wil publiekslieveling terug naar Astridpark halen'


Foto: © Photonews 10 december 2018 15:56

RSC Anderlecht heeft de voorbije maanden met vallen en opstaan meegemaakt. Mogelijk gaat het daarom deze winter de transfermarkt op, zowel aan inkomende als uitgaande zijde. Een publiekslieveling zou wel eens kunnen terugkomen.

Chancel Mbemba wordt steeds luider aan RSC Anderlecht gekoppeld. De supporters vroegen zich op diverse sociale media de voorbije weken al af of de gewezen publiekslieveling niet zou kunnen terugkomen naar het Astridpark.

Er valt iets voor te zeggen: bij paars-wit kunnen ze een ervaren topper als Mbemba momenteel zeker gebruiken. De Congolees van zijn kant is sinds zijn vertrek uit Anderlecht alleen maar in waarde gedaald, van zijn overstap van Newcastle United naar Porto heeft hij nog niet al te hard kunnen genieten.

105 speelminuten

In alle competities samen speelde hij nog maar in drie wedstrijden mee, goed voor amper 105 speelminuten. In de competitie beperkt zijn inbreng zich tot een invalbeurt van 11 minuten. Veel te weinig voor de 24-jarige verdediger.

Volgens FootRDC - een medium uit Congo - hét moment om te denken aan een eventuele terugkeer van de sterkhouder richting België. Anderlecht zou alvast een nieuwe poging willen ondernemen. 

Jupiler Pro League \\ Champions League \\ Anderlecht
 
 
 
Reacties.