Horvath hoopt dinsdag niets weg te geven: "In Europa staat onze defensie wel goed"

10 december 2018 17:16

Dinsdag neemt Club Brugge het tegen Atlético Madrid op in de Champions League. Doelman Horvath en trainer Leko zouden maar al te graag de kater van de Belgische competitie doorspoelen met een puike prestatie tegen de huidige nummer drie in Spanje.

Eenvoudig zal het alleszins niet worden. Club heeft niets meer te winnen of te verliezen in de Champions League en Atlético kan maar beter winnen als het groepswinnaar wil worden. Maar ook al hangt er nog weinig vanaf, bij blauw-zwart willen ze de nederlaag tegen Waasland-Beveren zo snel mogelijk vergeten, en dat kan maar op een manier.

“Het doel is om dinsdag een resultaat te halen”, zei Ivan Leko op de persconferentie in de aanloop van de partij tegen Atlético. “We doen het goed in de Champions League en als we over Waasland-Beveren blijven praten kunnen we dat niet verderzetten.”

En ook doelman Ethan Horvath wil niet meer te veel nadenken over de nederlaag van afgelopen vrijdag. “De manier waarop we ten onder gingen was erg pijnlijk. Het waren twee individuele fouten die zomaar konden gebeuren. Gelukkig kunnen we al snel aan de volgende match denken.”

Vergeet niet dat we de eerste ploeg waren die de netten konden schoonhouden in Dortmund

“De laatste twee wedstrijden speelde we defensief erg goed in de Champions League. Je mag niet vergeten dat we de eerste ploeg waren die de netten konden schoonhouden in Dortmund”, blikte de Amerikaanse keeper met het nodige vertrouwen vooruit.

Manuel Gonzalez

Champions League \\ Club Brugge \\ Atlético Madrid
 
 
Reacties.